Nicolicea o contrazice pe Gorghiu: Parlamentarii UNPR nu au avut discuţii cu PNL. Noi nu trântim guverne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul UNPR Eugen Nicolicea FOTO Marian Iliescu
Deputatul UNPR Eugen Nicolicea FOTO Marian Iliescu

Ministrul Delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, deputatul Eugen Nicolicea, susţine că UNPR nu a purtat niciun fel de dicuţii cu liberalii aşa cum a susţinut copreşedintele PNL Alina Gorghiu, luni seară, într-o emisiune TV.

„Noi ne ţinem de cuvânt şi nu trântim guverne. Nu putem să nu observăm că Alina Gorghiu îşi neagă propriile afirmaţii, pentru că acum câtva timp spunea că PNL nu umblă să racoleze parlamentari. Neg spusele Alinei Gorghiu“, a declarat, pentru „Adevărul“, Eugen Nicolicea. 

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că liberalii au avut discuţii cu partidul lui Mircea Geoană şi cu UDMR, dar şi cu colegi ai liderului UNPR, Gabriel Oprea, precizând că ”pe unii dintre aceştia i-au convins că merită să susţină programul de guvernare al PNL”.

Cu toate acestea, Alina Gorghiu a precizat că în PNL s-a stabilit să nu se mai avanseze termene privind depunerea unei moţiuni de cenzură, până când nu vor fi siguri că au acea majoritate care să le permită schimbarea Guvernului Ponta.

”Am creat o aşteptare foarte mare, vorbind despre venirea la guvernare. (..) Vom vorbi atunci când o vom avea. Nu vreau să mai spun despre moţiunea de cenzură din nou avansând un termen sau să o depunem doar ca exerciţiu de imagine (..) A vorbi despre un lucru foarte mult şi a ridica aşteptările electoratului care îl detestă pe Ponta nu e un lucru bun, e mult mai sănătos să facem negocieri, să găsim formuila corectă pentru formula de guvernare”, a spus Gorghiu laRealitatea TV.

Întrebată dacă a avut discuţii şi cu Gabriel Oprea, liderul UNPR, Alina Gorghiu a arătat că Oprea a avut poziţii publice în care a afirmat că nu doreşte să ajute la schimbarea actualului Executiv.

”Dar am discutat cu colegi de-ai domniei sale, şi pe unii i-am convins că merită să susţină acest program de guvernare. În momentul în care vom avea această majoritate, vom depune moţiunea de cenzură”, a conchis Alina Gorghiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite