Nicolae Ciucă, în vizită oficială la Bruxelles. Cu ce lideri ai UE şi NATO se vede premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Călin
Premierul Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Nicolae Ciucă va merge la începutul săptămâmnii viitoare la Bruxelles, loc unde se va întâlni cu liderii NATO şi ai Uniunii Europene. Este prima vizită a lui Ciucă în calitate de şef al Guvernului pentru discuţii pe teme de actualitate pentru agenda internaţională şi naţională.

„Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va efectua, în perioada 20 - 21 decembrie, o vizită la Bruxelles, pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali ai instituţiilor europene şi NATO.În seara zilei de luni, premierul va avea o cină de lucru cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael”, se arată într-un comunicat al Guvernului. 

„Marţi, premierul se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen, precum şi cu alţi membri ai Comisiei. De asemenea, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va avea o întrevedere, la sediul NATO, cu secretarul general al Organizaţiei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg”, precizează aceeaşi sursă. 

Nicolae Ciucă este la prima vizită la Bruxelles în calitate de şef al Guvernului. Cabinetul Ciucă a fost învestit pe 25 noiembrie de către Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite