Nicolae Ciucă, în marja Congresului PPE: Donald Tusk sprijină candidatura României la Schengen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă şi Donald Tusk
Nicolae Ciucă şi Donald Tusk

Premierul Nicolae Ciucă a avut marţi, la Rotterdam, o întrevedere cu actualul preşedinte al Partidului Popular European (PPE), Donald Tusk, care l-a asigurat că va sprijini candidatura României la Schengen.

„Am vorbit despre situaţia politică şi economică din România şi Uniunea Europeană, precum şi despre provocările viitoare. Preşedintele Tusk a dat asigurări de sprijinul său deplin pentru candidatura României la Schengen”, a scris Nicolae Ciucă, pe contul său de Twitter.

Donald Tusk este la finalul mandatului de preşedinte al Partidului Popular European. În cadrul Congresului PPE, găzduit de Rotterdam, popularii europeni îşi aleg o nouă conducere. Manfred Weber candidează la funcţia de preşedinte, iar eurodeputatul român Siegfried Mureşan, pentru un nou mandat de vicepreşedinte.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, premierul Nicolae Ciucă, împreună cu secretarul general Lucian Bode şi o delegaţie a PNL, participă la Congresul Partidului Popular European (PPE), pe 31 mai şi 1 iunie, la Rotterdam.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite