Năstase: Guvernul Ponta ar trebui să ceară un vot de încredere în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase FOTO Adevărul
Adrian Năstase FOTO Adevărul

Fostul premier Adrian Năstase a declarat duminică la Gaudeamus că Executivul ar trebui să ceară un vot de încredere în Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentală.

„Pentru începutul sesiunii parlamentare, ar fi important să se ceară un vot de încredere în Parlament, eventual pe o remaniere guvernamentală, astfel încât toate semnele de întrebare legate de autoritatea şi legitimitatea formulei guvernamentale şi a majorităţii parlamentare să fie spulberate printr-un vot în Parlament. Dacă nu, nu”, a declarat,  duminică, la Gaudeamus fostul premier Adrian Năstase, cu ocazia lansării celui de-al doilea tiraj al volumului său „Cele două Românii".

Năstase a mai spus că ar bine să se iasă din tipologia clasică de analiză „care sunt votanţii lui Ponta, care sunt votanţii lui Iohannis“. „O analiză trebuie să ţină cont de globalizarea democraţiei", a conchis Adrian Năstase.

Citeşte şi:

Iohannis: „Nu voi accepta proiecte de exploatare a resurselor naturale fără garantarea siguranţei totale“

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a publicat pe Facebook un text în care subliniază că îşi asumă respingerea proiectelor de exploatare a resurselor naturale care pun în pericol mediul înconjurător.

Rareş Bogdan a publicat pe Facebook nota de plată a premierului Ponta, de la un club din Dubai

Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat duminică, pe contul său de Facebook, nota de plată a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite