Moţiunea de cenzură AUR: „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi”. Acuzaţii la adresa USR PLUS - DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion

AUR a publicat moţiunea de cenzură cu care doreşte să dea jos Guvernul, document pe care nu este exclus să îl semneze şi voteze şi USR PLUS. Actul cuprinde, pe lângă acuzaţii la adresa premierului, şi critici pentru formaţiunea condusă de Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Contribuabilii, fie ei cetăţeni sau firme, susţin prin taxele şi impozitele pe care le plătesc un aparat de stat care nu pare să lucreze în interesul lor. Acest lucru se poate vedea la fiecare pas şi în fiecare domeniu de activitate. România moare cu zile dacă mai rămâne mult timp la mâna guvernării PNL-USRPLUS-UDMR”, arată moţiunea redactată de AUR. 

În cadrul moţiunii de cenzură redactate de AUR, USRPLUS este acuzat că doreşte „sexualizarea copiilor”. 

„Şi cum Parlamentul a oprit, deocamdată doar la Senat, insistenţa cu care preşedintele Iohannis şi USRPLUS doresc sexualizarea copiilor, premierul Cîţu a ieşit la rampă cu o formulă de a face obligatorie aşa-zisa educaţie sexuală fără a mai trece prin votul Parlamentului, pentru că acesta îi era deja defavorabil. Cum procedează Florin Cîţu când Legislativul este de altă părere? Îl fentează, pentru că aşa înţeleg liberalii democraţia!

Potrivit documentului, AUR mai transmite că „deosebit de grav este şi faptul că pentru guvernul PNL-USRPLUS-UDMR, identitatea naţională şi tricolorul reprezintă „teme false”! Cum să respecte aceşti guvernanţi tricolorul românesc şi demnitatea poporului român, când ei deschid porţile României pentru migranţi”.

În momentul de faţă, atât PSD, cât şi USR PLUS şi AUR ar putea să depună câte o moţiune de cenzură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite