Monica Pop, atac la Vlad Voiculescu în ziua votului: Acest sinistru personaj înşelător a făcut mult rău medicinii româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie Bucureşti Monica Pop a lansat duminică un atac la adresa liderului PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu, cel care deschide lista USR-PLUS la Consiliul General al Capitalei, afirmând despre acesta că „a făcut mult rău medicinii româneşti”.

Monica Pop a fost unul dintre cei mai vocali şefi de spital care au apărat sistemul de sănătate din România după tragedia din 2016, de la Colectiv. După dezvăluirile privind infecţiile nosocomiale, Pop a negat existenţa infecţiilor.

„( NE -) omul DE CARE NU MAI VREAU SĂ AUD :- vlad vasile voiculescu! NUUU!
NICIODATĂ!
E cel care a INTERZIS TRANSPLANTUL PULMONAR,  CONDAMNÎND CLAR  LA  MOARTE  PACIENTII! AU MURIT OAMENI care puteau fi in viaţă acum! Dacă nu exista el! Vai de familiile lor! Dupa ce a dat Dumnezeu si a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul SFÎNTA MARIA  au facut 9 operatii de transplant pulmonar, cu toti pacientii în viaţă, PERFORMANŢĂ MONDIALĂ! Bravo pt curajul si profesionalismul lor!
ACEST SINISTRU PERSONAJ, foarte ÎNŞELĂTOR,  A FACUT MULT, MULT RÅU MEDICINII ROMĂNESTI...NU ARE EGAL!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite