Monica Anisie: Mulţi m-au sfătuit să aştept să câştig alegerile interne şi apoi să îl susţin pe premier. Nu ar fi fost corect!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Anisie FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Monica Anisie FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei şi preşedinte a filialei PNL Sector 2, şi-a declarat susţinerea faţă de candidatura premierului Florin Cîţu în fruntea partidului liberal, deşi a fost îndemnată să facă acest lucru abia după ce va câştiga alegerile interne.

Într-un interviu pentru Evz.ro, Anisie recunoaşte că a fost ţinţa unor atacuri necolegiale, campania sa pentru o nouă funcţie de preşedinte a filialei PNL Sector 2 fiind „deturnată prin minciuni şi manipulari”.

Printre realizările sale cele mai notabile, Anisie a precizat deschiderea Centrului educaţional ,,Educaţie la puterea2″, acolo unde s-au desfăşurat activităţi de pregătire pentru elevii de gimnaziu şi liceu, pentru examenele  naţionale şi nu numai, dar şi rezultatele obţinute la alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare.

Întrebată despre cum se raportează la mişcările şi jocurile politice destul de categorice în PNL, Monica Anisie a declarat: „Lupta politică nu este întotdeauna frumoasă sau cinstită, dar eu mă bucur, că am reuşit să fac performanţă onest, în afara jocurilor meschine. Asta sunt eu, asta mă defineşte. Dezavuez orice încercare de a crea tabere, suntem cu toţii echipa PNL şi vom rămâne împreună şi pe mai departe.

Ştiu că au fost voci care m-au judecat, că îl susţin pe  premierul  Florin Cîţu, că am  părăsit echipa domnului preşedinte Ludovic Orban. Aş vrea să vă spun foarte clar: duplicitatea, minciuna nu sunt modul meu de a-i răspunde  vieţii, altfel, nu aş mai fi îmbrăţişat cariera didactică. Mulţi m-au sfătuit să aştept sa câştig alegerile interne şi apoi să îl susţin pe premier! Nu ar fi fost corect! Dacă aş fi procedat astfel, asta ar fi însemnat să le înşel aşteptările celor care m-ar fi ales şi, mai ales, ale celor care au văzut un sprijin în mine! Nu aşa, cred eu, e bine să facem politică! Trebuie să ne asumăm opţiunile. De aceea, sloganul sub care candidez la alegerile interne este ,,Adevăratii lideri rămân integri!”.

Monica Anisie a precizat că îşi doreşte ca „ PNL să fie partidul oamenilor competenţi, cinstiţi, integri şi care pun interesul românilor mai presus de interesul de partid. O Românie modernă este o Românie educată!”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite