Mihai Tudose: Cele patru mari economii din Zona Euro îşi prezintă azi planurile de redresare. Ai noştri prind avioane cu plasa de fluturi şi dau vina pe opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose FOTO Mihai Tudose / Facebook
Mihai Tudose FOTO Mihai Tudose / Facebook

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose a anunţat că Germania, Spania, Franţa şi Italia îşi prezintă planurile de redresare şi critică modul de lucru al Guvernului României, spunând că „ăsta e ritmul european”.

Mihai Tudose anunţă şi că Franţa a cerut ca planurile să fie aprobate în regim de urgenţă. 

„Spre informarea „frăţiei groparilor” de la Palatul Victoria, guvernele celor patru mari economii din Zona Euro - Germania, Spania, Franţa şi Italia - îşi prezintă azi planurile naţionale de redresare, simultan, într-un gest simbolic de voinţă comună de acţiune. Iar Portugalia l-a depus pe al său de o săptămână. Mai mult, Franţa a cerut Comisiei să aprobe în regim de urgenţă planurile naţionale, pentru ca în iulie statele membre să poată accesa deja prefinanţarea de 13%”, a transmis Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose sugerează faptul că motivul pentru care alte state îşi prezintă deja planurile este acela că s-au consultat cu toţi partenerii. 

„Ăsta e ritmul european. De ce ei pot şi noi nu? Fiindcă nu au un “luptător” ca Ghinea? Fiindcă “ei nu reprezintă un stat puternic care negociază”? (citatele sunt din Ghinea). Sau poate fiindcă ţările acelea au Guvern, s-au consultat cu toţi partenerii sociali, cu toată clasa politică, nu vor să arunce cu banii după cai verzi?” a mai adăugat social-democratul. 

„Ai noştri prind avioane cu plasa de fluturi şi dau vina pe opoziţie...Este Săptămâna Patimilor, urmează Săptămâna Luminată.... dar slabe speranţe să vedem ceva schimbări în ceea ce priveşte întunericul adânc de pe la guvern....”, a completat Mihai Tudose. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite