Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. În 2015 era doar o poză pusă în geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineaţă pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune că este un „cameleon”. Fifor îl critică pe liderul Pro România că în 2015 se lăudat cu o muncă care nu-i aparţinea. „Munca o făceau alţii, cei pe care acum îi denigrează. Că aşa fac cameleonii”, a subliniat social-democratul.

Mihai Fifor relatează că nu se dezice de niciun coleg din PSD şi subliniază că Victor Ponta se lăuda în 2015 cu rezultate obţinute de social-democraţii pe care acum îi denigrează.

„Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. Nu mă dezic de colegii mei. Nu mă dezic nici macar de Guvernele Ponta din 2012-2015, în care Vâlcov şi Teodorovici au fost miniştri ai Finanţelor – ca să lămurim cine făcea bugetele pe care Ponta doar le prezenta în Parlament. Rezultatele din 2015 cu care se laudă Ponta sunt de fapt rezultatele PSD. Ponta era doar poza pusă în geam. Munca o făceau alţii, cei pe care acum îi denigrează. Că aşa fac cameleonii”, a subliniat Fifor.

Secretarul general al PSD îl mai critică pe Ponta pe motiv că „o jigneşte mereu” pe Viorica Dăncilă, şi afirmă că acesta e mai preocupat de politicile de dreapta decât de stânga.

„Doamna prim-ministru Dăncilă, pe care o jigneşte mereu, i-a dat lecţii la bună guvernare.

Acum Ponta e mai preocupat de echilibre macroeconomice, de deficite, de datoria publică... Acum e de dreapta! A uitat principiile PSD, cum ar fi «creşterea economică să se simtă şi în buzunarele cetăţenilor» sau «mai mulţi români în clasa de mijloc». Noi, cei care nu am fugit pe usa din dos din PSD nu am uitat. De la demisia pe Facebook a Cameleonului, salariul mediu net, «în mână», domnule Ponta, a crescut cu 64% (de la 1.918 lei în noiembrie 2015, la 3.142 lei, în prezent)”, a mai declarat Fifor.

Social-democratul şi-a încheiat apoi mesajul subliniind că Victor Ponta „îi datorează totul” PSD-ului.


„Cât de mult îşi poate schimba culoarea un cameleon? Ati fi uimiti... Astăzi Ponta anunţă ţanţoş că va vota moţiunea împotriva PSD, partidul căruia îi datorează totul! Si asta spune tot despre acest vesel personaj”, a conchis secretarul general al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite