Meleşcanu, la Adevărul Live: Sunt disponibil pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale. De preferat, din partea PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a afirmat, la Adevărul Live, că în cazul în care va fi solicitat de foştii săi colegi liberali în privinţa unei candidaturi la alegerile prezidenţiale, se va gândi serios la o astfel de propunere.

„Spre deosebire de alţi politicieni, nu-mi schimb declaraţiile. Declaraţia este valabilă şi astăzi. Nu sunt un om care stau pe stradă. Eu am o poziţie în SIE, care este dorită şi de alţi politicieni. Am spus că am disponibilitatea să fac mai mult, pentru că am o experienţă, ministru de Externe, Apărare, Justiţie. În acelaşi timp, am spus că ar fi fost o preferinţă dacă mi se făcea o propunere din partea colegilor mei liberali. Dacă mi se face o asemenea propunerea, o voi examina cu toată atenţia şi, în funcţie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui cu ceva mai mult decât am făcut-o până acum la evoluţia României, voi lua şi această decizie“, a declarat Meleşcanu, întrebat dacă rămâne valabilă declaraţiile din ianuarie, privind disponibilitatea de a candida la alegerile prezidenţiale.

În urmă cu câteva luni, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, anunţa că va reveni în politică după mandatul la SIE, iar o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale nu este exclusă dacă va exista interes.

„N-am discutat cu nimeni asemenea chestiuni. Din punctul meu de vedere, sunt disponibil, în cazul în care va exista un interes“, a răspuns Meleşcanu, întrebat dacă se gândeşte să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat, la DIGI 24.

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, despre pericolul războiului la graniţele României şi reîmpărţirea sferelor de influenţă în Europa de Est  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite