Marko Bela: 'Am stabilit că putem să mergem şi într-o coaliţie mai restrânsă PDL-UDMR'

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marko Bela
Marko Bela

Emil Boc a avut o întâlnire cu UDMR pentru a discuta despre o posibilă formulă de guvern, care ar fi majoritară în Parlament. Preşedintele UDMR Marko Bela a declarat că cele două formaţiuni au stabilit doar principiile unui posibil guvern.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a susţinut duminică, după întâlnirea cu PDL că discuţiile dintre cele două formaţiuni au avansat, fiind stabilite principiile pe baza cărora se poate colabora şi că s-a stabilit că că este posibilă o coaliţie mai restrânsă PDL-UDMR, însă PNL este aşteptat în continuare.

Emil Boc a declarat că discuţiile au avut loc în vederea formării unei majorităţi, dar cei doi politicieni au făcut şi o radiografie a ceea ce n-a funcţionat ăn alianţele PDL-PNL sau PDL-PSD.

Avem un numitor comun: o majoritate sănătoasă, formată din PDL- PNL-UDMR, împreună cu grupul minorităţilor şi cel al independenţilor, reprezintă o majoritate mai solidă în Parlament, pentru adoptarea bugetului şi măsurilor necesare.

În legătură cu PNL, Emil Boc a spus că PD-L nu a mai avut discuţii cu liberalii întrucât aceştia aşteaptă decizia CCR cu privire la validarea alegerilor prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite