Maria Grapini vrea ca ambasadorul României la Paris să-i ceară preşedintelui Franţei o declaraţie de sprijin pentru Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini i-a cerut ambasadorului României la Paris, Luca Niculescu, într-un mesaj pe Facebok scris cu multe greşeli, să-i solicite preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, să iasă cu un mesaj public de apreciere pentru Simona Halep, după caricatura din Charlie Hebdo.

"Domnule Ambasador, cu tot respectul nu inteleg exprimarea...efectul avut asupra unora....? Asupra tuturor romanilor! Asupra dumneavoastra nu? Ati facut o scrisoare oficiala Preşedintelui Franţei sa iasa cu un mesaj public de apreciere pentru Simona si sa-si ceara scuze???? M-am saturat sa lucram Cu mănuşi de mătase iar ei cu barosul!", a comentat Maria Grapini pe Facebook, la o postare a ambasadorului României la Paris, Luca Niculescu, despre caricatura din Charlie Hebdo despre Simona Halep.  

Europarlamentarul român Cristian Preda a ironizat-o pe Maria Grapini. "Ar fi bine ca Grapini să facă o schiţă a scrisorii cu care <<să iasă>> Macron. Poporul francez nu o va uita", a comentat Cristian Preda. 

Rating-ul paginii de Facebook a revistei Charlie Hebdo a înregistrat o scădere dramatică, după ce a fost luată cu asalt de românii deranjaţi de o caricatură dedicată victoriei obţinute de Simona Halep la Roland Garros.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite