Maria Grapini, mesaj jignitor faţă de românii din diaspora: Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini, pe vremea când făcea poze  în natură. FOTO Facebook Maria Grapini
Maria Grapini, pe vremea când făcea poze  în natură. FOTO Facebook Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe contul său de Facebook un mesaj în care îi jigneşte pe românii din diaspora care vor participa la mitingul din 10 august. „Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting“, le-a transmis Grapini.

Reacţia Mariei Grapini după mesajul jignitor 

Maria Grapini, reprezentantă a României în Parlamentul European care s-a remarcat prin numeroase greşeli de exprimare şi gramaticale, a distribuit, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi jigneşte pe românii din diaspora care ar merge la mitingul din 10 august. 

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!“, e mesajul scris de un utilizator de Facebook şi distribuit şi de Maria Grapini. 

Ulterior, postarea iniţială a fost ştearsă, iar Grapini a distribuit un alt mesaj: Pentru cei care credeţi că mă jignesc, nu vă mai oboţiţi, sunt imună“.

Reacţia utilizatorilor de Facebook nu a întârziat să apară, aceştia criticând-o pe Grapini pentru mesajul său jignitor.

Imagine indisponibilă

Europarlamentarul a răspuns şi la câteva dintre mesajele de la postarea sa, îndemnând un alt internaut să plătească taxa de jigodie în acelaşi loc.

captura
captura
PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite