Maria Grapini, despre referendum: Dacă nu se susţine familia tradiţională, nu pot apărea copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini, europarlamentar român. FOTO Facebook maria Grapini
Maria Grapini, europarlamentar român. FOTO Facebook maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat că va merge la referendumul pentru modificarea Constituţiei şi va vota „Da“, explicând faptul că România nu stă bine din punct de vedere democrafic, iar dacă nu va fi susţinută familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii.

„Noi, PPU, avem în doctrină familia tradiţională, conservarea valorilor tradiţiilor. Eu voi vota «da» la referendum, îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic şi de ce are legătură susţinerea familiei tradiţionale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, România nu stă bine şi dacă noi nu vom susţine familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii”, a spus Grapini, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca, citată de Mediafax

De asemenea, eurodeputatul a precizat că nu se opune parteneriatelor civile. „Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiţie ca să facem distincţie dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri micşti, care nu se căsătoresc, să le numim parteneriate, însă familia tradiţională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie şi un bărbat”, a completat Grapini. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite