Marcel Ciolacu, reacție la protestul piloților TAROM: „A fost o mare greşeală”

0
Publicat:

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a făcut declarații despre greva de luni, 8 iulie, a piloților TAROM. Prim-ministrul este de părere că protestul „a fost o mare greşeală, faţă de client, faţă de români”.

Marcel Ciolacu
Zeci de curse ale TAROM au fost anulate luni din pricina unui protest. FOTO Facebook (Arhivă)

Nu s-a găsit un dialog şi s-a recurs la acest sistem, această crăpătură în contractul colectiv de muncă, părerea mea este că a fost o mare greşeală, faţă de client, faţă de români", a declarat președintele PSD, conform Antena 3 CNN.

În plus, el a vorbit și despre călătorii care și-au văzut zborurile anulate și au trebuit să stea ore în șir în aeroport sau chiar să doarmă pe jos. 

Trebuie să anunţi, e dreptul fiecăruia să facă grevă anunţată, nu am niciun drept nici eu nici nimeni să recurgem la astfel de artificii să punem oamenii pe drumuri sau să doarmă în aeroport”, a declarat prim-ministrul. 

Referitor la modul în care a tratat situația compania aeriană, Marcel Ciolacu este convins că nu a fost corect într-o țară dezvoltată și democratică, precum România. 

Cred că a fost o scăpare şi sper ca cei care s-au implicat în acest lucru, să îşi fi dat seama în acest moment că nu este abordarea corectă într-un stat dezvoltat şi democratic cum este România”, a adăugat premierul.

 Amintim faptul că zeci de curse ale companiei TAROM au fost anulate luni, 8 iulie, din pricina unui protest al piloților.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite