Marcel Ciolacu, despre tăierea banilor pentru biserici cu aproape 90%: Vor să distrugă tot ce are legătură cu credinţa acestui neam!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Shutterstock
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Shutterstock

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj dur pentru actuala Guvernare după ce bugetul propus pentru anul 2021 arată că suma alocată pentru susţinerea cultelor religioase, în acest an, va fi de numai 28 milioane lei, cu aproape 89% mai puţin decât execuţia preliminată pe anul trecut când finanţarea acordată de stat în acest scop a fost de 249 milioane de lei.

„Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus #credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor.

Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională. Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora!

După ce au alocat #Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani şi au tăiat 11% de la #Sănătate, vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam!

Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor!” a scris Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite