Mara Mareş anunţă un proiect major pentru Braşov. ”Guvernul PNL acordă tot sprijinul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş, deputat PNL
Mara Mareş, deputat PNL

Deputatul PNL Mara Mareş a anunţat că Guvernul e în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind şoseaua ocolitoare a municipiului Făgăraş. ”Guvernul PNL acordă tot sprijinul pentru realizarea acestei investiţii de o importanţă majoră pentru făgărăşeni”, susţine Mara Mareş.

În calitate de deputat de Braşov, dar mai ales, de făgărăşancă, sunt bucuroasă să vă anunţ că, cel mai probabil, în doar câteva săptămâni vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraş. Acest proiect esenţial pentru locuitorii Făgăraşului are toată susţinerea Guvernului Orban şi, practic, mai trebuie obţinute doar câteva avize de la nivelul unor ministere”, spune Mara Mareş.

Aceasta susţine că, în scurt timp, ocolitoarea va trece de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraş şi, după transfer, se poate demara procedura de licitaţie publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgăraşului.

„Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de aşteptat de locuitorii Făgăraşului şi mă bucur că Executivul PNL mi-a susţinut toate demersurile”, a precizat parlamentarul liberal. Făgărăşenii spun că este absolut necesar ca traficul greu să fie deviat din municipiu şi maşinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal al municipiului. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului pereţii unor imobile au început să se crape.

„Avem susţinerea Guvernului şi am toată încrederea că primarul municipiului Făgăraş, domnul Gheorghe Sucaciu, şi Consiliul Local Făgăraş, alături de care am colaborat în acest demers, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare”, a concluzionat Mara Mareş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite