Mădălina Dobrovolschi, noul purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dobrovolschi, noul purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis FOTO Inquam Photos
Mădălina Dobrovolschi, noul purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis FOTO Inquam Photos

Mădălina Dobrovolschi este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Aceasta are o carieră de peste zece ani în presă, iar în 2014 a moderat una dintre dezbaterile între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, din timpul campaniei pentru prezidenţiale.

UPDATE Noul purtător al lui Klaus Iohannis e Mădălina Dobrovolschi (Puşcalău). Mădălina Dobrovolschi este jurnalistă, lucrând în trecut la postul Antena 3, B1TV, iar apoi, în ianuarie 2016, a trecut la TVR. Ca jurnalist al Televiziunii publice, a susţinut mai multe interviuri cu preşedintele Iohannis. În 2014, Dobrovolschi a moderat una dintre dezbaterile care au avut loc între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

„Sunt Mădălina Dobrovolschi, am 32 de ani şi am absolvit Facultatea de Filosofie.  De peste zece ani lucrez în presă, timp în care am parcurs o serie de etape profesionale. Vreausă-i mulţumesc domnului Klaus Iohannis pentru încrederea pe care mi-o acordă. 

Pentru că preşedintele înţelege interesul presei de a ştii mai multe informaţii, am acceptat şi vin în această funcţie. Îmi doresc să particip la schimbarea în bine a României. pentru a informa corect publicul, avem nevoie de dumneavoastră, de presă. Rolul acestei declaraţii este acela de a ne cunoaşte şi acela de a vă cere să facem un parteneriat. 

Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om sincer şi direct. Rolul meu şi al dumneavoastră e să facem să ajungă la cetăţeni informaţii bine documentate. Îmi dorect să păstrăm rigurozitatea informaţiilor. Nu o să intru în polemici şi speculaţii. Sper să fie o colaborare bună“, a declarat noul purtător de cuvânt al lui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

Întrebată despre instrumentele pe care le va folosi pentru comunicare, Dobrovolschi a subliniat că: „Cred  în instrumentele tradiţionale. Comunicate de presă, declaraţii de presă, conferinţe de presă. Însă, suplimentăm pachetul şi cu conferinţe sau declaraţii făcute de mine“  


Şeful statului va anunţa, de la 18.30, noul său purtător de cuvânt, după ce timp de peste un an această funcţie nu a fost ocupată.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat la 23 aprilie 2015 decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, la 21 aprilie, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

„Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Ştire în curs de actualizare: 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite