Macovei: Nu avem încă un obiectiv stabilit pentru alegeri, dar vrem să intrăm în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele M10, Monica Macovei, a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, că nu şi-a stabilit încă un obiectiv pentru alegerile viitoare întrucât partidul acum se organizează, dar a adăugat că îşi doreşte ca acesta să intre în Parlament cu un procent cuprins între 5 şi 10%, potrivit Mediafax.

„Noi suntem realişti, pragmatici şi raţionali, eu sunt foarte raţională, nu-mi stabilesc un prag acum sau nu îmi stabilesc o cifră acum până când nu suntem aproape (de alegeri - n.a.)“, a declarat Macovei, adăugând că partidul se află acum în faza de organizare.

Ea a spus totuşi că îşi doreşte ca partidul să intre în Parlament cu un procent cuprins între 5 şi 10%, având în vedere existenţa pragului electoral despre care a afirmat, în cadrul conferinţei de presă, că trebuie eliminat.

„Încercăm să acoperim toată ţară. Sigur că vrem cât mai mult şi căutăm oamenii cei mai buni. Sigur că ne ducem spre marile oraşe unde şi eu am avut un scor foarte bun la alegerile prezindenţiale. Sigur că ne ducem spre tineri, spre vârsta între 18 şi 38-40 de ani, nu numai, doar că ne-am uitat la eşantinounul de vârstă de la votul de la prezidenţiale. Ne ducem spre orice om care vrea binele României. Pentru parlamemtare sigur că vrem sa intrăm în Parlament, pragul este de 5% , să intrăm cu un procent între 5 şi 10, o să vă spun mai exact mai aproape de aceste alegeri“, a mai declarat Monica Macovei.

Întrebată câţi membri are, în prezent, partidul M10, Monica Macovei a răspuns că este vorba despre câteva mii de persoane, o parte înscrise pe hârtie cu semnătură olografă şi o altă parte înscrise online care ar urma, după anumite proceduri stabilite de partid, să devină membri.

Monica Macovei a fost prezentă, duminică, la Galaţi, unde a participat la o întâlnire cu membrii filialei gălăţene a partidului M10.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite