Liviu Pop, de acord cu Vâlcov: În drumul României, orice protestatar este un firicel de praf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

​Senatorul PSD Liviu Pop e de acord cu Darius Vâlcov, care afirma că protestatarii #rezist sunt "un firicel de praf în drumul nostru spre istoria pe care o merităm”. Liviu Pop explică faptul că Vâlcov "nu şi-ar fi permis" să comenteze despre protestatari dacă era vorba despre un miting organizat de un partid politic.

Liviu Pop, fostul ministru al Educaţie crede, alfel ca Darius Vâlcov, că "orice protestatar este un firicel de praf în drumul României".

"România, în anul Centenar, are pentru prima dată un PIB de peste 200 miliarde de euro (...) putem deveni al 8-lea PIB din Europa. În drumul României, orice protestatar este un firicel de praf, indiferent de ce cine se află la guvernare sau în opoziţie, pentru că până în 2020 România va arăta mult mai bine dacă reuşim să implementăm în totalitate programul de guvernare", a declarat Liviu Pop, la Digi 24.

El a spus că Darius Vâlcov nu şi-ar fi permis să comenteze dacă era vorba despre un protest autorizat, organizat de un partid politic.

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă şi unul dintrre apropiaţii lui Liviu Dragnea, a lansat o serie de acuzaţii, duminică seara, la Antena 3: Dacian Cioloş este omul miliardarului George Soroş, comisarul european Corina Creţu minte prin omisiune, România nu are autostrăzi din cauza altor ţări care ar avea un asemenea interes. Vâlcov nu a adus nicio dovadă care să probeze acuzaţiile.

Cât despre protestatarii „rezist“, Vâlcov a spus:  ”Un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite