Liviu Pleşoianu, despre Iohannis: Eşti otrava care distruge acest popor. Voi face tot ce ţine de mine să fii suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octavian Ganea
FOTO Inquam Photos / Octavian Ganea

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că este „plaga” şi „otraga care distruge acest popor”. Reacţia acestuia vine după ce liderul de la Cotroceni a afirmat ieri despre PSD că simte un „iz de comunism”.

„Ai un singur mare noroc, #BIZARULE: nu au avut suficient de mulţi colegi curajul de a trimite în luptă cu tine pe cineva care te-ar fi tocat mărunt zi de zi, până când anunţai singur că te retragi! Eşti #PLAGA de care această ţară trebuie să scape! Nu te relaxa! Chiar dacă mai iei un mandat, vei avea în mine cel mai înverşunat oponent. Dacă vei mai lua un mandat, voi face tot ce ţine de mine să fii suspendat cât mai rapid! Pentru că eşti OTRAVA care distruge acest popor! Pentru că ai săvârşit păcatul de neiertat de a fi întors românii împotriva românilor”, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.


Reacţia acestuia vine în contextul în care ieri Klaus Iohannis a atacat PSD, despre care spune că simte un „iz de comunism”. Aflat la reuniunea Ligii Aleşilor Locali, organiată de PNL în Bucureşti, liderul de la Cotroceni a mai subliniat că „PSD e adânc înşurubat în toate structurile statului” şi că doar prin vot se poate poate ajunge la „resetarea statului”.

„Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice, PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor. Asta am facut eu împreună cu voi. Ne-am câştigat libertatea. Am instaurat democraţia în ultimii 30 de ani dar parcă aşa un iz de comunism tot mai simţim când vorbim de PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite