Liviu Dragnea: Nu e obligatoriu să se facă remanieri în urma analizării activităţii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, că „nu este obligatoriu“ ca analiza activităţii guvernamentale, ce se va face în interiorul partidului în luna iunie, să se finalizeze cu propuneri de remaniere.

„Eu nu dau avertismente (miniştrilor - n.r.). Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive şi românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înfiinţat 110.000 de noi locuri de muncă şi continuă să se întâmple asta. Au crescut investiţiile străine mult mai mult decât anul trecut şi au crescut şi veniturile populaţiei şi se dezvoltă şi afacerile în România. Nu e vorba dacă este nemulţumit de unul sau altul, important este ca să-şi facă treaba. Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri şi să vă dăm dumneavoastră subiecte, am văzut că deja au început să apară liste (...), o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres

Liderul social-democraţilor a reproşat, totuşi, Guvernului Grindeanu că nu a acţionat întotdeauna „coerent” şi că „nu şi-au organizat foarte bine comunicarea". „Vă asigur că nu o să fie un Comitet Executiv plicticos“, a subliniat Dragnea.

Preşedintele PSD spune că procesul de modernizare a partidului, început în octombrie 2015, nu a fost încă finalizat, dar speră că acest lucru se va întâmpla până la sfârşitul anului în curs şi că nu vor mai apărea tensiuni în rândul colegilor săi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite