Liderul consilierilor PNL: Violența lui Bădulescu devoalează disperarea PSD. Firea și grupul de la Voluntari simt cum scad şansele pentru un nou mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor generali PNL, susţine că în spatele agresivului Aurelian Bădulescu se află, de fapt, primarul Gabriela Firea. „Sunt convins că imaginile de azi îi va determina pe mulți bucureșteni nehotărâți să meargă la vot și să îndepărteze administrația roșie“, susţine liberalul, după ce Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a bruiat conferinţa lui Nicuşor Dan din Prelungirea Ghencea

„Atitudinea grobiană manifestată de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu la adresa lui Nicuşor Dan arată exact modul în care administrația PSD i-a tratat pe bucureșteni în ultmii patru ani: aroganță, sfidare și mârlănie. Nu vă lăsați păcăliți: în spatele lui Aurelian Bădulescu se ascunde, de fapt, Gabriela Firea. În ziua în care se împlinesc patru ani de când a fost aleasă primar general, Firea și-a scos la înaintare bufonul de serviciu pentru a acoperi dezastrul PSD în București. Prelungirea Ghencea e un simbol pentru eșecul adminsitrației Firea: în 4 ani a turnat 700 de metri de asfalt. Dovadă că oamenii s-au oprit din drum pentru a-l apostrofa pe viceprimar.

Violența lui Aurelian Bădulescu devoalează disperarea PSD. Gabriela Firea și grupul de la Voluntari simt cum șansele pentru un nou mandat scad pe zi ce trece în fața unui candidat susținut de PNL și de restul partidelor de dreapta.

Doamna Firea, a început numărătoarea inversă! Sunt convins că imaginile de azi îi va determina pe mulți bucureșteni nehotărâți să meargă la vot și să îndepărteze administrația roșie. Capitala are nevoie de o conducere modernă, europeană, care să scoată orașul din peștera în care l-a înfundat tandemul Firea-Bădulescu“, a scris Bujduveanu pe Facebook. 

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite