Lider PNL exclus din partid pentru că a participat la emisiunea lui Gâdea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Jelea, la Antena 3
Bogdan Jelea, la Antena 3

Bogdan Jelea, liderul consilierilor locali PNL din Sectorul 5, a fost exclus din partid după ce a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, încălcând astfel o decizie luată de conducerea centrală. PNL a decis să boicoteze emisiunile lui Mihai Gâdea, după ce Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului, a fost dat afară din platou.

"Începând cu data prezentei, ca urmare a încălcării deciziei Biroului Executiv al PNL, privind neparticiparea membrilor PNL la emisiunea domnului Mihai Gâdea de la Antena 3, precum şi a poziţiilor exprimate în cadrul emisiunilor difuzate la Antena 3 din datele de 12 şi 19 noiembrie 2019, se sancţionează domnul Bogdan Jelea cu excluderea din partid", se arată în motivarea deciziei.

Într-o declaraţie pentru DC News, Bogdan Jelea a spus: "La momentul de faţă nu voi comenta decizia în niciun fel. Acţiunile mele pe acest subiect se limitează strict la proceduri statutare în interiorul PNL. După aproape 18 ani în Partidul Naţional Liberal, ani petrecuţi la toate nivelurile ierarhice, consider că este o chestiune de bun simţ şi de integritate din partea mea să abordez lucrurile în matca lor firească. Cu siguranţă voi evita să fac un scandal din această chestiune".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite