Lider PNL, critici la adresa secretarului de stat Moldovan: Oricât de spălăţei arată la CV, în ei zace un drăcuşor socialist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Moldovan. secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, este criticată după declaraţiile referitoare la schimbarea programului pe care al trebui românii să-l aibă pentru cumpărături. FOTO Inquam Photos
Andreea Moldovan. secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, este criticată după declaraţiile referitoare la schimbarea programului pe care al trebui românii să-l aibă pentru cumpărături. FOTO Inquam Photos

Adrian Moraru, consilier general al PNL şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, o critică pe Andreea Moldovan, secretat de stat la Ministerul Sănătăţii, după declaraţiile acesteia privind modul cum ar trebui să se ducă românii la cumpărături.

„Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeţi la magazine şi nu e bine câte drumuri faceţi. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă ţină evidenţa cât de des mergeţi la magazin.  De câţiva ani de zile tot apar comunişti din zona PLUS.Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viaţa. Pentru că, nu-i aşa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm şamd.”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL. 

Fostul candidat liberal la Primăria Sectorului 3 ironizează idee avansată de Moldovan şi avertizează asupra tendinţelor de control ale unor demnitari din USR şi PLUS. „De ce nu ne băgaţi cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia şi a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă. Oricât de spălăţei arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcuşor socialist. Apropo, urmează curând Paştele. Să vedeţi omor in magazinele închise la 18:00”, a mai precizat Adrian Moraru. 

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan afirmă că „aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor” provoacă îngrijorare în rândul autorităţilor şi face apel la populaţie să respecte măsurile de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

„Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (...) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan pentru Digi 24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite