Lăzăroiu: Vosganian, alt fraier. Crin a promis asta la cel puţin jumătate din PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidentţial Sebastian Lăzăroiu a comentat ironic anunţul lui Crin Antonescu, care dădea asigurări că Vosganian şi Fenechiu vor face parte din guvernul Ponta. Lăzăroiu susţine că această promisiune nu este acoperită în fapte, pentru că nu va exista un guvern Ponta, după 9 decembrie.

,,Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus că prezenţa mea în Guvern e previzibilă 99%. S-a adăugat şi acel 1% care lipsea. Alt fraier. Crin a spus că Varujan va fi 99% în guvernul Ponta. Şi că nu e 100% pentru că nu a vorbit cu Vosganian. Se pare că au vorbit între timp. Doar că nu va fi nici un guvern Ponta după 9 decembrie”, a comentat pe pagina sa de socializare consilierul prezidenţial.

Lăzăroiu consideră că gestul lui Antonescu vine doar să îi asigure loialitatea lui Vosganian. ,,Pentru ştiinţa lui Vosganian, Crin a promis la cel puţin jumătate din PNL că vor fi în guvernul Ponta. Lui i-a propus public că ştie că îi place să fie gâdilat”, a punctat Sebastian Lăzăroiu.

Reacţia consilierului prezidenţia vine după ce Varujan Vosganian a anunţat pe blog că nu există dubii nici cu privire la acel 1%, considerat marjă de risc de Crin Antonescu.

,,În ziua de vineri, 23 noiembrie 2012, în timpul unei întruniri publice ce a avut loc în Aula Bibliotecii Universitare din Iaşi, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că prezenţa mea în viitorul Guvern, la propunerea sa, este previzibilă într-o proporţie de 99%. Întrebat de jurnalişti de ce nu 100%, răspunsul domniei sale, dat fiind că nu mă găseam la Iaşi în momentele acelea, a fost <<Încă n-am apucat să-l întreb>>”, a scris duminică vicepreşedintele PNL pe blogul personal.

În acest context, liberalul a afirmat că a avut loc "un schimb de mesaje" între el şi Crin Antonescu, ceea ce a adăugat "acel 1%” care lipsea pentru un procent de 100% în privinţa prezenţei sale în viitorul guvern USL. "În legătură cu speculaţiile apărute în presă privind acest procent – care, altminteri are aspiraţia sa către perfecţiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stănescu – precizez că, scurt timp după aceea, între mine şi Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am mulţumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adăugat acel 1% care lipsea”, a mai spus Vosganian.  

"La întâlnirea cu primarii noştri am vorbit cât se poate de serios, însă nu decid singur. Ca preşedinte al PNL, am determinarea să propun partidului acest lucru. Fenechiu şi Vosganian pot fi buni miniştri", a fost declaraţia lui Crin Antonescu, de la care a pornit scandalul.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite