Iubita lui Liviu Dragnea a postat o fotografie pe Instagram de la Marea Moschee din Abu Dhabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Tănase
Irina Tănase

Partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare în haine tradiţionale la Marea Moschee din Abu Dhabi.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat pe 29 decembrie 2018, atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie 2019.

Astăzi, Liviu Dragnea  a postat pe Facebook un mesaj în care se declară convins că "naţiunea română îşi va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare şi puternică". "Unirea de la 1859 a Principatelor Române Moldova şi Ţara Românească a fost un act de curaj naţional şi de inteligenţă diplomatică – două valori ce trebuie readuse în prim-planul vieţii politice româneşti din prezent. Am convingerea că, aşa cum a făcut-o de fiecare dată în momentele majore ale istoriei, naţiunea română îşi va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare şi puternică", a scris Dragnea.

La începutul lunii ianuarie, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, declara la B1 TV că Irina Tănase va deveni ”cât de curând” soţia lui Liviu Dragnea. Tănase a împlinit în luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite