Iordache: Nu ne este teamă de Laura Codruţa Kovesi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a vorbit într-un interviu la Digi24 despre candidatura Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European, explicând că PSD-ul „nu are de ce să se teamă” dacă aceasta va fi aleasă.

„Nu avem de ce ne teme. În niciun caz. Odată ajuns acolo, cel care va conduce Parchetul European va trebui să se supună unor reguli europene. Noi am venit cu argumente şi am demonstrat că în ţară au existat lacune în actul de management, cu fapte, cu oameni care au avut de suferit”, a declarat Florin Iordache la Digi24.

Întrebat despre şansele lui Kovesi de a fi numită în funcţie, Iordache s-a ferit să dea un răspuns şi a explicat că votul din Comisia LIBE a fost unul politic.

„Chiar nu ştiu. Consiliul a fost un vot în favoarea candidatului francez, în partea cealaltă a fost un vot în favoarea lui Kovesi, a fost un vot politic”, a adăugat Iordache.

VIDEO Digi24

Citeşte şi:

Jocuri de culise. Cum poate ajunge Kovesi în fruntea Parchetului  European. Moment jenant: şefii diplomaţiei ţin secret mandatul României

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite