Iordache, despre vizita lui Timmermans: Eu n-am sesizat un discurs critic la adresa coaliţiei PSD-ALDE. Diferenţa de opinie cred că a fost rezolvată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale pentru legile Justiţiei. FOTO Inquam Photos
Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale pentru legile Justiţiei. FOTO Inquam Photos

Preşedintele Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, vineri, că diferenţa de opinie dintre Bucureşti şi Bruxelles a fost rezolvată prin vizita prim-vicepreşedintelui CE, Frans Timmermans, în România. Mai mult, social-democratul PSD a subliniat că nu a „sesizat un discurs critic“ al numărului doi din Comisia Europeană la adresa coaliţiei PSD-ALDE.

„Eu vorbesc din perspectiva parlamentară că a fost o vizită reuşită, cel puţin întâlnirea de la Parlament, ştiu că dumnealui a avut foarte multe întâlniri, dar şi în perspectiva declaraţiei pe care a avut-o cu noi la Parlament, dar şi în perspectiva declaraţiei de presă de la finalul zilei. Cel puţin cu noi, discuţiile au fost punctuale pe MCV, cât şi pe legile justiţiei. România a făcut nişte paşi importanţi, paşi care trebuie continuaţi, astfel încât la finalul acestui an toate acele imperfecţiuni care mai există şi acele corelări care mai trebuie făcute sau acele chestiuni care sunt prezentate în ultimul raport MCV să fie finalizate”, a declarat Florin Iordache la Radio France International (RFI)

Deputatul PSD susţine că diferenţele de opinie dintre Bucureşti şi Bruxelles au fost rezolvate prin această vizită „Diferenţa de opinie de până acum cred eu că a fost rezolvată şi în discuţia cu noi, cât şi în discuţiile cu preşedinţii celor două Camere“.  Florin Iordache a mai precizat că discursul lui Frans Timmermans nu a avut nuanţe critice la adresa coaliţiei PSD-ALDE: „Eu n-am sesizat un discurs critic la adresa coaliţiei, că până la urmă, ceea ce avem de făcut avem de făcut şi Putere şi Opoziţie, sunt paşi pe care în perioada următoare sau măsuri care trebuie implementate şi trebuie făcute împreună. Nu cred că a fost şi nu am remarcat pe un subiect anume, pentru că n-au fost subiecte anume asupra cărora puteau fi formulate critici”. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite