Ionuţ Moşteanu: Premierul este acuzat că a dat ţeapă unei bănci. Am încredere că va clarifica urgent acest aspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Moşteanu/ Facebook
Ionut Moşteanu/ Facebook

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu a transmis pe Facebook că are încredere că premierul va face clarificări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii, potrivit cărora actualul premier ar mai avea un dosar în instanţa din SUA pentru o datorie de peste 6.600 de dolari. Potrivit liderului USR PLUS, este nevoie de transparenţă şi încredere pentru „bunul mers al Coaliţiei”.

„Premierul Cîţu este acuzat că a dat ţeapă unei bănci. Este o acuzaţie foarte gravă”, a transmis Ionuţ Moşteanu pe Facebook. 

El a mai transmis că este nevoie de transparenţă şi încredere pentru bunul mers al Coaliţiei. 

„Am încredere că premierul va clarifica URGENT acest aspect şi va elimina orice urmă de îndoială. Pentru bunul mers al Coaliţiei e nevoie de transparenţă şi încredere„, a mai transmis liderul deputaţilor USR PLUS. 

În spaţiul public au apărut informaţii, potrivit cărora actualul premier ar mai avea un dosar în instanţa din SUA. La 6 ani după plecarea din SUA, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de peste 6.600 de dolari de pe un card de credit. Cazul a fost însă respins temporar pentru că actualul premier nu a fost de găsit la acel moment, iar firma de recuperare nu a mai redeschis ulterior procesul civil.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite