Ion Iliescu: Băsescu face jocuri de picioare. Gestul lui e o cacealma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu s-a întors pe meleagurile natale
Ion Iliescu s-a întors pe meleagurile natale

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că declaraţia lui Traian Băsescu privind propunerea lui Victor Ponta pentru funcţia de premier nu poate fi luată în serios. Iliescu consideră gestul Preşedintelui drept „o cacealma", arată Mediafax.

„Ce concordanţă găsiţi între declaraţia de aseară şi tot ceea ce a spus cu câteva zile înainte şi chiar cu câteva săptămâni înainte despre USL, despre Victor Ponta? Adică, dacă USL ar câştiga cu majoritate, el nu ar apela la un premier din partea USL, ne trimite la Constituţie, că acolo e vorba de partide, nu de alianţe. Şi acuma vine că el i-a propus lui Ponta să fie premier. Cine poate să îl ia în serios?", a comentat Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a apreciat că gestul lui Traian Băsescu reprezintă „o diversiune, o cacealma", şeful statului căutând „să mai deruteze şi să mai creeze teme false pentru ziarişti şi pentru opinia publică".
Preşedintele de onoare al PSD a mai spus că nu a fost informat de Victor Ponta la momentul respectiv despre această propunere.

„Nu, pentru că nu ar fi avut despre ce să mă informeze. Cum o să ia în serios aşa ceva? Aţi văzut şi în relatarea de aseară, e clar că face jocuri de picioare domnul Băsescu", a susţinut Iliescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că, după demisia lui Emil Boc din funcţia de premier, el i-a oferit liderului PSD, Victor Ponta şefia Executivului, însă a fost refuzat de USL

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite