Breaking Iohannis spune că nu vrea legea PNL: „Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană, nu va exista această lege, eu nu doresc această lege”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de la ONU privitor la discuțiile despre amendamentul care i-ar permite să candideze pe listele PNL pentru o poziție de senator. „Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis FOTO: ARHIVA
Președintele Klaus Iohannis FOTO: ARHIVA

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost întrebat despre proiectul PNL care a stârnit ample discuții în coaliție și pe scena politică.

Președintele a declarat că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca o astfel de lege să nu existe.

Klaus Iohannis a mai spus că nu este de acceptat că o lege să fie făcută pentru o persoană.

„Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar. Nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a declarat Klaus Iohannis, la ONU.

Liderii senatorilor și deputaților PNL au depus săptămâna trecută un proiect de lege care i-ar permite președintelui României să candideze pe o listă de partid din postura de independent fără a renunța la ultima parte a mandatului prezidențial.

PSD și reprezentanții opoziției au anunțat că nu susțin amendamentul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite