Iohannis la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei: Acest tip de centru de vaccinare este un succes şi vor apărea tot mai multe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Klaus Iohannis / Administraţia Prezidenţială
Klaus Iohannis FOTO Klaus Iohannis / Administraţia Prezidenţială

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a subliniat la finalul vizitei de la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei faptul că este important de ştiut că în momentul de faţă oricine are reşedinţă în România se poate vaccina la aceste centre.

Preşedintele este de părere că acest tip de centru este un succes.

„Am vizitat primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti, care deja putem să spunem că este un succes. De azi dimineaţă, ştiţi că bucureştenii vin să se vaccineze în număr mare. Este foarte îmbucurător. Acest tip de centru de vaccinare este un succes şi vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de ştiut că la aceste centre se poate prezenta oricine doreşte, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar şi cei care au reşedinţa în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul şederii în România, pot pur şi simplu să vină să se vaccineze. Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se şi întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieşire din pandemie şi îi încurajez pe toţi românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocraţie. Se poate merge la vaccinare pur şi simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through”, a declarat preşedintele României la finalul vizitei. 

Klaus Iohannis a explicat faptul că este important să înţelegem nevoia acestei vaccinări. 

„Sunt convins că şi în Bucureşti, şi în ţară se vor organiza noi şi noi evenimente de vaccinare drive-through, maratoane de vaccinare şi aşa mai departe. Dar, evident, este important să înţelegem cu toţii că este nevoie de această vaccinare. Eu vă doresc tuturor multă sănătate şi Sărbători fericite!”, a adăugat Preşedintele Românniei.

Nicuşor Dan l-a înivitat pe Klaus Iohannis să viziteze primul centru drive-through deschis în Bucureşti. Preşedintele a acceptat să fie prezent în prima zi de activitate a centrului din Piaţa Constituţiei şi conform Administraţiei Prezidenţiale va merge acolo la ora 14:00.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri