Iohannis, discuţii la Cotroceni cu noii ambasadori acreditați din Belgia și Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Klaus Iohannis îi va primi marți, 26 septembrie, pe noii ambasadori acredați din Lituania, Belgia, Olanda, Slovenia, Estonia și Finlanda. 

FOTO Administrația Prezidențială
FOTO Administrația Prezidențială

Potrivit agendei publicate de Administrația Prezidențială, șeful statului român, Klaus Iohannis, îi va primi pe ambasadorii mai multor state, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare. 

Este vorba despre ambasadorul agreat al Republicii Lituania, Artūras Žurauskas, al Regatului Belgiei, Jean Cornet d’Elzius, al Regatului Țărilor de Jos, Willemijn Van Haaften, al Republicii Slovenia, Robert Kokalj, al Republicii Estonia, Aune Kotli, și al Republicii Finlanda, Leena Anneli Liukkonen. 

Alte numiri

Președintele României a semnat la finalul lunii august decretele de numire a doi ambasadori.  În primul rând, Iohannis a semnat decretul privind acreditarea Oliviei Toderean în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Arabă Egipt, cu reședința la Cairo.

De asemenea, a semnat decretul privind acreditarea doamnei Răduţa Dana Matache, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Filipine şi în Republica Palau, şi în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Insulelor Marshall, cu reședința la Manila. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite