Iohannis: Cel puţin 50% din români ar trebuie să reprezinte clasa de mijloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar al  PNL, Klaus Iohannis, a scris, joi, pe pagina de Facebook că cel puţin 50% din români ar trebui să reprezinte clasa de mijloc, deoarece acest lucru este echivalent cu prosperitatea.

„România, în acest moment, este o ţară cu prea mulţi oameni săraci, cu un venit mediu total nesatisfăcător, cu o clasă mijlocie care reprezintă maximum 10% din români. Noi credem că trebuie să reprezinte clasa de mijloc cel puţin 50% din români, asta înseamnă o ţară prosperă, locuită de oameni prosperi, care pot trăi suficient de bine din ceea ce câştigă din munca lor. În momentul de faţă, România este o ţară care abia se aude în corul European“, a scris Iohannis pe Facebook.

Recent, Iohannis a criticat decizia Guvernului de reducere a CAS pentru mediul de afaceri. Liderul PNL a afirmat că  prin această decizie Victor Ponta demonstrează tuturor că singurul model economic pe care îl utilizează este câştigul electoral.

Citeşte şi:

Traian Băsescu, vizibil afectat de scandalul Bercea Mondial: Între frate şi Justiţie, aleg consolidarea Justiţiei

Preşedintele Traian Băsescu a reacţionat după ce Antena 3 a prezentat  miercuri seară mai multe stenograme în care numele preşedintelui apărea în scandalul dintre Bercea Mondial şi Mircea Băsescu. Vizibil afectat, seful statului a declarat că nu a intervenit în niciun fel în procesul lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) şi, în final, cu vocea uşor tremurând, a spus că nu va interveni nici acum să-şi apere fratele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite