Iniţiativa România: Liderii UDMR, USR şi PMP au confirmat disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorală cu public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor este ultimul lider de partid carea confirmat prezenţa sa la dezbatere. FOTO Eduard Enea
Kelemen Hunor este ultimul lider de partid carea confirmat prezenţa sa la dezbatere. FOTO Eduard Enea

Kelemen Hunor, Nicuşor Dan şi Traian Băsescu au confirmat până luni disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorală cu public în ultima săptămână de campanie, anunţă Iniţiativa România, care precizează că se poartă discuţii sau se aşteaptă răspunsuri şi de la liderii ALDE, PNL şi PSD.

Săptămâna trecută, Friedrich-Ebert-Stiftung Romania (fundaţia social-democraţilor germani), Friedrich Naumann Foundation Southeast Europe (fundaţia liberalilor germani), platforma de dezbateri România Publică şi mişcarea civică Iniţiativa România au lansat o invitaţie preşedinţilor principalelor partide care candidează la alegerile parlamentare din 11 decembrie să participe la o dezbatere electorală cu public în ultima săptămână de campanie.

Au fost invitaţi la dezbatere preşedinţii partidelor care depăşesc pragul electoral în intenţia de vot, conform sondajelor disponibile: PSD, PNL, USR, ALDE, PMP şi UDMR.

Citeşte şi: 

Liderii partidelor politice, invitaţi la o dezbatere electorală de două fundaţii germane şi două ONG-uri româneşti. Cine a răspuns solicitării

Preşedinţii principalelor partide politice din România au fost invitaţi, în ultima sătămână de campanie, de mai multe fundaţii germane şi ONG-uri autohtone la o dezbatere electorală. Până în prezent au răspuns solicitării doar liderii PMP şi USR, Traian Băsescu, respectiv Nicuşor Dan.

Dragnea susţine că există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL şi USR. Liderul PSD cere BEC softul folosit pentru distribuirea mandatelor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL şi USR şi a adăugat că există tineri angajaţi la Guvern care, iniţial, au fost voluntari şi "care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite