Încă un candidat la Primăria Capitalei: Becali s-a înregistrat ca locuitor al Sectorului 1 ca să se poată înscrie în cursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali vrea să fie primar al Capitalei.
Becali vrea să fie primar al Capitalei.

Europarlamentatrul Gigi Becali a anunţat miercuri seara că s-a înregistrat ca locuitor al Sectorului 1 din Bucureşti pentru a-şi putea depune candidatura la Primăria Generală a Capitalei. El a spus că nu îi este teamă de contracandidaţi pentru că are "muniţie" pregătită pentru campania electorală.

"Azi (miercuri, n.r.) m-am înregistrat ca locuitor al Sectorului 1, pentru că palatul meu e cu domiciliul în Sectorul 1. Mi-am mutat domiciliul ca să-mi pot depune candidatura pentru Primăria Generală", a declarat Becali la Realitatea TV.

Solicitat să comenteze conflictul din interiorul PDL dintre Silviu Prigoană şi intelectualii partidului, printre care Cristian Preda, Becali a a spus: "Între domnnul Prigoană şi Cristian Preda e diferenţă ca de la cer la pământ. Prigoană, aşa cum e el, a făcut totuşi ceva în viaţa lui, Cristian Preda e un trepăduş lansat de Băsescu, care n-a făcut nimic in viaţa lui, un neica nimeni. Nimic nu ştie, nici profesor, nici student, nimic nu ştie".

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirmă, pe blog, că a primit de la PDL Bucureşti un punctaj în care, practic, este învăţat cum să se atace singur, pentru că mesajul este legat de poziţia sa vizavi de o eventuală candidatură la PMB a lui Silviu Prigoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite