Încă o filială din Transilvania o susţine pe Elena Udrea: PDL Harghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea este puternic sprijinită de organizaţiile PDL din Transilvania
Elena Udrea este puternic sprijinită de organizaţiile PDL din Transilvania

După PDL Braşov, încă o filială a PDL a anunţat, astăzi, că trece de partea Elenei Udrea în cursa pentru şefia partidului, înclinând balanţa în favoarea fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Preşedintele PDL Harghita, Adrian Trif a afirmat că Elena Udrea este capabilă de a face din PDL un partid câştigător pentru alegerile din 2016 şi că aceasta este o variantă viabilă a partidului pentru postul de prim-ministru.

„Elena Udrea este  candidatul  capabil să redreseze PDL, într-un moment foarte greu pentru partid. Are energia, inteligenţa şi determinarea necesare pentru a înnoi şi întări partidul în perspectiva unor bătălii electorale foarte importante. Cred că doamna Udrea este în stare să facă din PDL un partid câştigător la alegerile din 2016. Este liderul tânăr şi energic pe care partidul îl poate propune oricând ca alternativă la actualul Prim-ministru“, a declarat liderul PDL Harghita.

Trif a amintit că Elena Udrea, în calitate de minsitru, a adus, pentru Harghita, aproape 100 de milioane de euro pentru investiţii în infrastructură. 

„Dau doar exemplul lucrurilor pe care le-a făcut pentru Harghita – sub semnătura domniei sale, în judeţ au venit aproape 100 de milioane de euro pentru investiţii în infrastructură, din care peste 77 de milioane prin proiecte pe fonduri europene. Vorbim de proiecte de infrastructură foarte importante: reabilitări de drumuri judeţene şi de interes local, introducerea de apă şi canalizare în mediul rural, reabilitarea spitalului judeţean, construcţia de locuinţe pentru tineri, dar şi lucrări care au îmbunătăţi infrastructura de turism. A fost unul dintre puţinii miniştri care au acordat atenţie acestui judeţ“, a mai spus Trif.

Preşedintele PDL Harghita a mai spus că, toamna trecută, organizaţia pe care a condus-o i-a propus Elenei Udrea să candideze într-un colegiu din Harghita.

„Încă din toamna anului trecut, când am invitat-o să candideze în Harghita pentru un post de deputat, am crezut în capacitatea domniei sale de a atrage oameni în jurul său şi de a construi un proiect politic pe termen lung  viabil pentru PDL. Cred că experienţa acumulată în bătălia politică pe care a dus-o împotriva USL şi cea rezultată din activitatea de ministru îi vor servi Elenei Udrea în munca de relansare a PDL“, a mai spus Adrian Trif.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite