Ilie Năstase, invitat de PRM la europarlamentare. „Nu am luat încă o decizie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase FOTO Cosmin Iftode
Ilie Năstase FOTO Cosmin Iftode

Liderul PRM Gheorghe Funar susţine că Ilie Năstase va candida pe lista PRM la alegerile europarlamentare din 25 mai. Fostul tenismen confirmă că a discutat cu Funar, dar spune că nu a luat încă o decizie.

„Patriotul Ilie Năstase a acceptat să candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Preşedintele PRM i-a lansat invitaţia bunului român Ilie Năstase să candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare“, se arată în într-un comunicat de presă al PRM remis Mediafax.

Deşi Funar spune că fostul jucător de tenis a acceptat propunerea PRM, Ilie Năstase spune că nu a luat o decizie încă. „Am discutat cu domnul Funar şi cu domnul Vadim, dar nu am luat încă o decizie, pentru că nu ştiu cât timp am, deoarece sunt implicat în organziarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy“, a spus Năstase pentru Mediafax.

Întrebat de ce este din nou tentat să intre în politică, Năstase a răspuns: „Am zis să mă duc şi eu să vorbesc la Bruxelles, aşa cum fac şi alţii. Dar eu o să mă duc să vorbesc de bine despre România, nu aşa cum fac alţii. Am văzut că domnul Laszlo Tokes se dă român, dar nu prea pare, după cum vorbeşte la Bruxelles“.

Pe aceeaşi temă:

FOTO László Tőkés, în faţa a sute de unguri, la Oradea: ”Trebuie să continuăm schimbarea de regim! Ce se întâmplă acum îmi aminteşte de Ceauşescu”

Peste 300 de unguri participă la mitingul din Oradea, dedicat Zilei Maghiarilor de Pretutindenti. Aici, evenimentul e sărbătorit separat de către UDMR şi PPMT. Europarlamentarul László Tőkés a ţinut un discurs în care compară vremurile de acum din România cu cele din Epoca Ceauşescu, atacând decizia autorităţilor române de a interzice intrarea în ţară a mai multor cetăţeni maghiari.
 

Antonescu: Dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare, demisionez, nu înainte de a-i schimba şi pe alţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la „Adevărul Live“, că liberalii ţintesc, la alegerile europarlamentare, un scor de 25%. Întrebat cum ar acţiona în situaţia în care ar obţine mai puţin de 20%, el a răspuns că ar demisiona din funcţia de preşedinte al partidului, dar nu fără să îi „schimbe“ şi pe alţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite