Guvernul, precizări privind tensiunile din Coaliţie: Schimbarea unui ministru este responsabilitatea premierului, nefiind pus în discuţie un astfel de subiect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Cărbunaru FOTO Inquam Photos / George Călin
Dan Cărbunaru FOTO Inquam Photos / George Călin

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a precizat, luni dimineaţă, că nu există în prezent niciun subiect referitor la schimbarea unui ministru, pe fondul informaţiilor apărute în acest sens.

„În urma apariţiei unor noi speculaţii privind ipoteza schimbării unui membru al Guvernului, purtătorul de cuvânt al Executivului este împuternicit să facă urmatoarele clarificări: Schimbarea unui ministru este şi rămâne responsabilitatea prim-ministrului, nefiind  pus în discuţie un astfel de subiect”, a precizat Dan Cărbunaru. 

Precizările vine pe fondul nemulţumirilor PSD faţă de ministrul Energiei, Virgil Popescu, demnitar aşteptat să vină cu un set de măsuri referitoare la combaterea crizei energetice şi după 1 aprilie. 

O poziţie similară a avut Guvernul şi după ce liberalii au luat în discuţie cererea de demisie a lui Marius Budăi, ministrul Muncii, pe fondul nemulţumirilor de insistenţa pentru renegocierea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite