Grindeanu, întrebat dacă PSD va face plângere penală împotriva premierului Cîţu: Vom face această plângere citând chiar din Ludovic Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos
Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat la finalul şedinţei Biroului Permanent al formaţiunii, fiind întrebat referitor la o posibilă plângere penală împotriva premierului Cîţu, că PSD va face această plângere, „citând chiar din ce a spus fostul preşedinte PNL”.

„A fost o discuţie largă, nu doar cu acest demers, pe care da, îl vom face, vom face această plângere citând chiar din ce a spus fostul preşedinte PNL aseară, că prim-ministrul Florin Cîţu dă o OUG ca să-i plătească pe cei care l-au votat. Spune un membru PNL de vază, cel care până ieri conducea partidul. Cum să nu faci, cu citat din Ludovic Orban”, a declarat Grindeanu”, fiind întrebat de o discuţie cu privire la o posibilă plângere penală. 

El a mai completat că „nu poţi să împarţi ţara în primari PNL şi primari ne-PNL. Toate comunităţile au nevoie de bani”. 

Ludovic Orban a dat de înţeles duminică seară la Realitatea Tv că primarii liberali ar fi votat cu Florin Cîţu, după ce li s-ar fi dat de înţeles că banii din Fondul de Rezervă al Guvernului nu aveau să mai ajungă în cazul în care Florin Cîţu ar fi pierdut conducerea formaţiunii. 

Potrivit fostului preşedinte al PNL, Ludovic Orban, ceea ce s-a întâmplat la Congresul PNL a fost un „teatru al absurdului”, şi că nu a fost un Congres în care oamenii au votat liber, ci că au existat „patru sisteme de control al votului”, iar acum premierul ar da OUG pentru a-i plăti pe cei care l-au voatat. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite