Gorghiu, după ce presa de scandal a scris că a renunţat la o sarcină din motive politice: „Păcat că cineva acceptă să scrie o asemenea mizerie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu FOTO David Muntean
Alina Gorghiu FOTO David Muntean

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a reacţionat vehement, printr-un text publicat pe contul său de Facebook, faţă de un  articol publicat în presa tabloidă, care o acuză că ar fi renunţat la o sarcină pentru a ajunge în fruntea partidului. Gorghiu susţine că va da în judecată publicaţia respectivă.

„Păcat că unii jurnalişti, fără să dea măcar un telefon să verifice, ce-i drept din aşa-zisa presă de scandal, scriu lucruri pentru care îi voi da în judecată. Am promis ca nu voi mai lăsa nicio calomnie nesancţionată şi niciun atac la persoană fără răspuns. Păcat că cineva accepta să scrie o asemenea mizerie, că aş fi renunţat la o sarcină, din motive politice.

Vă spun doar atât: o sarcină dorită şi pierdută, din orice motiv, este o dramă pentru fiecare femeie care aşteaptă un copil. În rest, pot să tolerez multe, sunt om politic şi ştiu că viaţa mea este publică. Dar, de aici, până la a-ţi bate joc de drama unei femei, oricât de persoană publică ar fi, e cale lungă. Nu mă aştept la scuze din partea jurnalistului respectiv.“, a scris Gorghiu, pe Facebook.

Site-ul  ziarului„Ciao“ a publicat astăzi un material despre viaţa personală a Alinei Gorghiu, în care autorul susţine, printre altele, că aceasta ar fi rămas însărcinată înainte de numirea sa în fruntea PNL, motiv pentru care a decis să renunţe la sarcină.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite