Gorghiu, despre Rifai: În general, nu vorbesc cu oameni pe care nu îi apreciez, ci cu oameni compatibili cu PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost întrebată, luni, despre discuţiile cu jurnalista Denise Rifai pentru un loc pe listele pentru parlamentare, ea spunând că, în general, nu vorbeşte cu oameni pe care nu îi apreciază, ci merge să vorbească cu oameni care consideră că sunt compatibili cu PNL, adăugând că lista partidului va fi una întinerită, împrospătată cu oameni cu expertiză.

Întrebată dacă jurnalista Denise Rifai se va regăsi pe listele PNL la parlamentare, preşedintele PNL a arătat că nu doreşte să vorbească despre nume, în acest moment, pentru că listele partidului nu sunt finalizate.

”Am avut nu doar o propunere, chiar şi o întâlnire cu un om faţă de care mi-am afirmat public aprecierea. Nu văd de ce noi, oamenii politici, nu ar trebui să avem apreciere publică faţă de jurnaliştii care de multe ori nu ne-au fost favorabili. Am avut varii propuneri, nu doar către doamna Rifai. Sunt cel puţin 50 de oameni din diverse domenii, oameni de afaceri, jurnalişti, cărora le-am propus, şi sunt mulţi care vor răspunde pozitiv acestei propuneri, şi mulţi au făcut-o deja către organizaţiile judeţene care le-au făcut aceste propuneri”, a spus Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a arătat că, în opinia sa, semnalul pe care trebuie să îl dea partidul este că se împrospătează lista PNL.

”E irelevant, în opinia mea, că mulţi sunt  mai puţin apreciaţi pentru o poziţie punctuală. Importantă este ideea de deschidere a partidului, şi, chiar dacă vor fi oameni nemulţumiţi în interiorul PNL, pentru că nu se vor regăsi pe liste, voi face tot posibilul ca toţi să rămână în această echipă şi să înţeleagă că un parlamentar nu poate fi pe viaţă parlamentar”, a mai spus Gorghiu.

Ea a adăugat că de aceea sunt aduşi oameni noi, pentru a performa şi ei.

Întrebată dacă Denise Rifai ar putea să lucreze şi la programul de guvernare al PNL, Gorghiu a răspuns: ”Vă înţeleg preocuparea pentru un nume, dar nu am să mai răspund punctual la preocupările dumneavoastră, care nu ştiu ce resort au. Lista PNL va fi una întinerită, împrospătată, cu oameni cu expertiză şi cu oameni care au lucrat şi vor lucra şi vor reprezenta PNL şi vor susţine programul de guvernare aşa cum trebuie”.

La insistenţele jurnaliştilor privind motivele pentru care Denise Rifai ar fi potrivită pentru un post de parlamentar din partea PNL, Alina Gorghiu a precizat că a vorbit cu foarte mulţi oameni şi îşi menţine părerea că aceasta este o persoană pe care o apreciază, aşa cum apreciază oamenii de afaceri.

”Să ştiţi că, în general, nu vorbescc cu oameni pe care nu îi apreciez, ci mă duc să vorbesc cu oameni care consider că sunt compatibili cu PNL”, a spus Alina Gorghiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite