Gigi Becali: „Demisionez din PNL“. Antonescu a confirmat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Gigi Becali a anunţat că va demisiona din PNL, după ce a aflat că a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane.

UPDATE George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent, a anunţat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Antonescu a spus că demisia este un act unilateral.

El a ţinut să precizeze că Becali va activa în continuare ca parlamentar independent.

Potrivit postului România TV, Becali şi-a motivat decizia prin faptul că nu vrea să îi facă rău lui Crin Antonescu.

„Vreau să ţin un discurs în Parlamentul României, să trag un semnal de alarmă, dacă vor să facă ceva sau să lase ţara aşa.  Dacă Antonescu crede că nu trebuie să îmi dau demisia, poate să spună că nu acceptă demisia mea şi dacă el zice nu, atunci voi rămâne“, a explicat Becali.

El a sugerat că nu se mai întoarce în România.

"Aici în Dubai lângă biserica creştină sunt nişte case frumoase. Eu nu mai am ce căuta niciodată în ţara aia", a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane. Decizia instanţei supreme este definitivă şi irevocabilă.

"Până nu se schimbă statul, pe mine nu mă interesează, aici nu e vorba de învingător, aici pierde ţara românească. Nu e vorba că e cu închisoare sau cu suspendare, aici e vorba de justiţie. Cum adică să mă condamne?", a declarat Gigi Becali.

"Eu de acum hotărârile le voi lua împreună cu familia mea, pentru că vreau să stau într-un loc unde sunt iubit şi agreat şi nu vreau ca viaţa familiei mele să fie în teroare. Nevasta, mama şi copiii au plâns azi toată ziua şi nu mai vreau. Au plâns destul bunicii mei în închisorile comuniste şi trebuie să iau nişte hotărâri ca să-mi pun familia la adăpost", a spus patronul Stelei.

Cu câteva zile înainte ca judecătorii să dea verdictul final, Gigi Becali a ales să plece în Dubai. El a spus că dacă va fi condamnat, nu-l va mai interesa România.

Patronul Stelei a revenit asupra acestor declaraţii, însă, spunând că a cumpărat deja biletelul de avion pentru întoarcerea în România. "Am plătit deja biletele de avion pentru întoarcere. Luni după-masă sunt înapoi în România. Am intrat în jocul presei, căci mie îmi place să mă joc", a declarat Becali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite