Gigi Becali: "Aş vrea să fiu deputat, că e mai uşor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Europarlamentarul Gigi Becali a anunţat că zilele următoare se va întâlni cu reprezentaţii PNL, pentru a discuta despre alegerile parlamentare.

Gigi Becali vrea să fie parlamentar toată viaţa, indiferent dacă mandatul său se va desfăşura la Bucureşti sau la Parlamentul European, la Bruxelles. El este dispus să candideze pe listele PNL sau pe cele ale Alianţei România Dreaptă şi, dacă i s-ar propune în următoarele zile, el s-ar putea înscrie în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 2012.

"Aş vrea să fiu deputat, că e mai uşor", a declarat Gigi Becali, la România TV.

"Partidul meu, Noua Generaţie (PNG), nu face pragul şi singurul partid de dreapta pe care îl văd acum este PNL-ul, are oameni care îmi plac. N-am discutat cu nimeni din PNL această chestiune a candidaturii, dar mă voi întâlni zilele următoare. E păcat să nu se basculeze undeva procentul ăsta de doi la sută al PNG-ului", a declarat Becali.

Totuşi, patronului Stelei i-ar surâde și o ofertă venită din partea Alianţei România Dreaptă. "Neamţu îmi place, Pavelescu e prietenul meu, Mihai Răzvan Ungureanu e posibil să fie de calitate", i-a caracterizat Becali pe cei trei lideri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite