George Simion îi dă replica lui Orban: „Este ultimul care să vorbească despre excentricităţi. El bea în Parlament”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban
FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

George Simion, copreşedintele AUR, i-a răspuns miercuri preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, după ce acesta declarase că parlamentarii AUR sunt „excentrici” şi mănâncă în Parlament.

După ce Ludovic Orban i-a luat în derâdere pe parlamentarii AUR, spunând că nu sunt conştienţi adesea unde se află şi că mănâncă în sala de plen, George Simion îl acuză pe acesta că „bea în Parlament”. Liderul AUR susţine că formaţiunea sa a devenit o ţintă, pentru că reprezintă singurul partid de opoziţie. 

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi că mâncăm în Parlament. Domnul Orban e ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament. Suntem singurul partid de opoziţie. AUR a devenit o ţintă. În momentul ăsta se desfăşoară o operaţiune mare, amplă, de discreditare a AUR”, a declarat liderul AUR.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat marţi că parlamentarii AUR că sunt „excentrici” şi că mulţi dintre ei „nu înţeleg unde se găsesc”.

„Sunt excentrici. Mulţi dintre ei nu înţeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv şedinţele Biroului Permanent. De multe ori spun nişte năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante. E prima lor experienţă parlamentară şi îi privim cu o oarecare toleranţă. Trebuie să înţeleagă totuşi că este o instituţie fundamentală care trebuie să dea tonul şi care să impună prin sobrietate şi seriozitate şi unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, spunea Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite