Fugarul Sebastian Ghiţă, audiat prin videoconferinţă de Comisia SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, a anunţat, la Antena 3, că miercuri va fi audiat prin videoconferinţă fugarul penal Sebastian Ghiţă. Decizia vine chiar la dorinţa lui Sebastian Ghiţă de a se adresa Comisiei SRI.

„Această audiere vine ca urmare a unor informaţii apărute în presă că a exista o dorinţă a domniei sale de a se adresa Comisiei. Noi am discutat la comsie şi am decis că ori de câte ori vom găsi persoane în spaţiul public care vor să vorbească în comisie, le vom invita la audieri“, a spus Claudiu Manda la Antena 3.

Întrebat dacă audierea lui Sebastian Ghiţă are legătură cu dezvăluirile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, Claudiu Manda a spus: „Intenţia domnului Ghiţă de a vorbi nu cred că are legătruă cu dezvăluirile domnului Dragomir, care sunt parcurse în proporţie de 10-15% de Comisie“.

Sebastian Ghiţă ar putea fi audiat miercurea viitoare, în condiţiile în care marţi este programat din nou la audieri Daniel Dragomir. Singura problemă:  „Să vedem dacă se poate tehnic“, a spus Manda.

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri că a primit de la fostul ofiţer Daniel Dragomir lista cu cele 65 de persoane pe care el le-a indicat pentru a fi audiate, pe aceasta regăsindu-se 11 persoane din presă, 15 din politică, 11 ofiţeri şi foşti ofiţeri SRI şi 13 oameni de afac

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite