FOTO Cum a arătat Crăciunul politicienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lideri de partid şi personaje de pe scena politică au sărbătorit Crăciunul alături de familie, fie în case de vacanţă, fie în staţiuni montane. Politicienii s-au întrecut în imagini postate pe Facebook.

La doar câteva zile de la venirea sa la Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis s-a retras la Sibiu de Sărbători, dar nu înainte de a-i face o vizită Anei-Maria, o fetiţă de 14 ani a cărei mamă se află la muncă în Italia. Şeful statului i-a dăruit acesteia, de Crăciun, o tabletă, un cadou cu ajutorul căruia Ana Maria să poată comunica, pe internet, cu mama ei. Cadoul a fost unul simbolic, după ce românii din diaspora au contribuit în mare măsură la victoria lui Klaus Iohannis pe 16 noiembrie. „Crăciunul este o sărbătoare a familiei şi a copiilor. În România se află însă cei mai mulţi copii despărţiţi de părinţi din Uniunea Europeană“, a fost gândul lui Iohannis de Crăciun.



După un an politic încărcat, premierul Victor Ponta şi-a luat soţia şi cei doi copii, plecând de Crăciun la Cornu, acolo unde Daciana Sârbu are o casă de vacanţă. „În 2015 să fim mult mai buni, cu toţii, în frunte cu mine, decât în 2014“, le-a transmis premierul, pe Facebook, românilor.

image



După ce în ultima zi de mandat spunea că abia aşteaptă să ajungă acasă, fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a adunat laolaltă întreaga familie, de Sărbători, la Băile Olăneşti. „Un bunic tracţiune“, a descris Traian Băsescu albumul de fotografii, care a adunat doar în câteva minute mii de aprecieri şi sute de comentarii. „Un bunic adevărat“, „un familist ,un bunic care ar trebui să fiţi luat ca exemplu“, „Domnule preşedinte...câţi au reuşit ce aţi reusit dv...?! şi uite că aveţi parte şi de astfel de momente..scumpe şi unice! Aţi învins! Felicitari!“, „Respect, domnule preşedinte! Vă ducem dorul!“, „Vă stă bine în postura de bunic,dar o să ne lipsiţi în calitate de preşedinte.Sper să reveniţi cât mai curând pe scena politică“, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fanii fostului preşedinte.

image
image

După un an cu multe încercări, Crăciunul l-a găsit şi pe fostul premier Adrian Năstase alături de familie. Îmbrăcaţi cu toţii în pulovere tematice, membrii familiei Năstase l-au aşteptat pe Moş Crăciun tot la Cornu, în judeţul Prahova, acolo unde şi familia Ponta s-a aflat de Crăciun. „Sărbătorile au adus familia împreună. Cel mai frumos cadou adus de Moşu’“, a descris Adrian Năstase fotografia postată pe blogul său personal.



Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a fost mai zgârcită cu fotografiile anul acesta. Singura imagine cu fostul candidat la Preşedinţie a fost o fotografie selfie, făcută în Ajunul Crăciunului, lângă brad, alături de Ruxandra Dragomir - fostă jucătoare de tenis, colegă de partid şi bună prietenă.

image
image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite