Fostul preşedinte al Parlamentului European îi îndeamnă pe românii din Italia să-l voteze pe Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Parlamentului European Antonio Tajani îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. ”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis şi Antonio Tajani fac parte din aceeaşi familie politică europeană: PPE.

Fostul preşedinte al Parlamentului European Antonio Tajani a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare dând mâna cu preşedintele Klaus Iohannis şi îi îndeamnă pe toţi românii din Italia să-l voteze pe acesta la alegerile din 10 noiembrie.

”O invitaţie către toţi românii rezidenţi în Italia: duminică, 10 noiembrie, mergeţi să-l votaţi pe prietenul meu Klaus Iohannis din marea famile a popularilor europeni”, este mesajul scris pe fotografia care-i înfăţişează pe cei doi politicieni.

De asemenea, Tajani i-a urat succes lui Klaus Iohannis: ”Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din România”.

Klaus Iohannis candidează pentru al doilea mandat de preşedinte al României, fiind unul dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursa electorală.

Iohannis este susţinut de PNL, partid care face parte din Partdul Popular European.

Duminică, 10 noiembrie, are loc primul tur de scrutin, iar cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie.

PoliticăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite