Fosta jurnalistă Laura Chiriac a fost numită consilier de stat al premierului Ponta, cu atribuţii pe politicile sociale

0
0
Laura Chiriac este membră ALDE, formaţiunea politică anunţând, în 15 iulie, înscrierea ei în partid
Laura Chiriac este membră ALDE, formaţiunea politică anunţând, în 15 iulie, înscrierea ei în partid

Fosta jurnalistă Laura Chiriac devine consilier de stat al premierului Victor Ponta, cu atribuţii în domeniul politicilor sociale, prim-ministrul semnând o decizie în acest sens.

„Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind acordarea calităţii de Consilier de Stat al Primului-ministru doamnei Laura Corina Basoc (Chiriac), cu atribuţii în domeniul politicilor sociale. Laura Chiriac are o vastă experienţă în mass-media din România, lucrând pentru Radio France International, AFP, Realitatea TV sau România TV“, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Biroul de Presă al Guvernului.

„Consider această numire o onoare şi o oportunitate de a face ceva pentru societatea în care trăim. Am adus întotdeauna în atenţia publică lucrurile care nu funcţioneaza aşa cum ar trebui, iar acum m-am hotărât să mă implic activ şi direct pentru a le schimba“, a declarat Laura Chiriac, potrivit comunicatului.

Decizia prim-ministrului intră în vigoare la momentul publicării în Monitorul Oficial.

Laura Chiriac este membră ALDE, formaţiunea politică anunţând, în 15 iulie, înscrierea ei în partid. ALDE preciza că Laura Chiriac va răspunde de politicile sociale, precum şi de relaţiile internaţionale ale partidului.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite